Acest site foloseşte cookies. Navigând, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe detalii.

   Accident bizar la WTCC
Week-end plin la Eurosport. Atât sâmbătă cât şi Duminică am asistat la transmisii (cele mai multe în direct) ale curselor moto şi auto.

La Kyalami, în etapa a 6-a a campionatul mondial de Superbike, Noriyuki Haga şi Michel Fabrizio (reprezentanţi Ducati) au terminat pe primele două poziţii în ambele curse. Pe locul 3 s-a clasat în prima cursă Ben Spies (Yamaha), după o luptă absolut nebună cu cei doi. Americanului i-a alunecat piciorul, pierzând în faţa celor doi, în timp ce în a doua sesiune cutia de viteze l-a obligat să se retragă. Pilotul francez Regis Laconi a suferit o căzătură oribilă în cursul sesiunii de antrenamente cronometrate, fiind transportat de urgenţă la spital. Pe un viraj de mare viteză, motocicleta i-a scăpat de sub control, trântindu-l cu capul de pistă. Cu două vertebre din zona cervicală fracturate, lui Laconi i-a fost indusă de către medici starea de comă, iar în cursul serii şi-a recăpătat cunoştinţa, fiind în afara oricărui pericol. Timp de 3 săptămâni, însă, pilotul va fi imobilizat pentru vindecarea fracturilor. Sperăm să-şi recapete forţele cât mai repede şi să poată reveni pe pistă!
Fotografii, clasamente şi declaraţii.
Tot week-end-ul trecut s-au desfăşurat, la Pau (în Franţa), rundele 7 şi 8 ale Campionatului Mondial de Turisme (WTCC). Circuitul stradal a dat bătăi de cap atât organizatorilor, cât mai ales piloţilor. Dincolo de spectaculozitatea cursei (ale cărei rezultate le puteţi vedea aici), un incident mai puţin obişnuit a atras atenţia. Safety car-ul a ieşit hazardat pe pistă, fiind acroşat de Franz Engstler (pilot BMW). Accidentul a făcut vâlvă, fiind şi acum investigat de comisarii de cursă.Voi ce spuneţi?
Publicat la: 18 Mai 2009

Comentarii


Adauga un comentariu
Nume
Email
  (nu va fi facut public)
 
 
 

© 2008 - 2017 demaraj.ro. Toate drepturile rezervate.
Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acord scris.