Acest site foloseşte cookies. Navigând, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe detalii.

   Duster la conducereCe spun ei?

Maşina Preşedintelui

Astăzi, 8 aprilie 2010, la uzina Dacia de la Mioveni, a fost livrat primul vehicul Dacia Duster Preşedintelui României, Traian Băsescu.
Duster este cel mai recent model lansat de Dacia, un veritabil 4x4, robust şi fiabil, cu un design modern. Preşedintele României a optat pentru versiunea de top a modelului Dacia Duster, de culoare roşu de foc, la un preţ de 17 220 euro (TVA inclus). Vehiculul beneficiază de un motor diesel 1.5 dCi 110 CP, Euro 5, garanţie de 3 ani sau 100 000 km, airbag şofer şi pasager, airbaguri laterale faţă, ESP şi ASR, tetiere de nouă generaţie, aer conditionat, geamuri electrice fata/spate, comandă 4x4 intuitivă, Pack piele, Pack Look, radio CD MP 3 cu satelit de comandă pe volan.
Dacia Duster a fost livrată Preşedintelui României direct de pe linia de montaj a uzinei, în prezenţa directorului general Dacia, Jérôme Olive.
Cu aceasta ocazie, Traian Băsescu a vizitat şi departamentul Montaj General al Uzinei Vehicule Dacia.

Duster-la-conducere
Duster-la-conducere
Duster-la-conducere
Duster-la-conducereCe spunem noi?

Maşina preşedintelui României are suspensia perfect adaptată şoselelor patriei, are un preţ mic, este încăpătoare, are tracţiune integrală, fiind deci superioară la majoritatea capitolelor limuzinei Cadillac ce aparţine preşedintelui Obama. Hmm...am impresia că nu v-am convins. Ok! Continui: consumă mai puţin, e mai simplu de întreţinut, are bare longitudinale pentru portbagaj pe plafon şi este...roşie. Hai, nu fiţi cârcotaşi! Suntem peste americani în toate privinţele, la toate nivelurile, deci, pe scurt, pe toate planurile! Oricum, dincolo de orice glumiţe care se pot (şi se vor) face pe seama acestei ştiri, mă întreb cât de reuşită este asocierea Duster-ului cu o instituţie a preşedinţiei a cărei imagine este mai şifonată ca oricând din pricina atâtor scandaluri...

Voi ce spuneţi?
Publicat la: 12 Aprilie 2010

Comentarii


Adauga un comentariu
Nume
Email
  (nu va fi facut public)
 
 
 

© 2008 - 2017 demaraj.ro. Toate drepturile rezervate.
Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acord scris.