Acest site foloseşte cookies. Navigând, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe detalii.

   Emisiunea autoMOBILE se muta la OTV !Ce spun ei?

Dupa o vacanta de iarna mai prelungita emisiunea autoMOBILE poate fi urmarita din nou in direct incepand cu duminica 28 februarie ora 12:00 pe postul OTV.
Pentru a dispune de studiouri mai mari necesare expunerii automobilelor prezentate cat si pentru a avea o libertate editoriala, am luat decizia ca " autoMOBILE sa se mute unde este mai cald si bine ". Astfel dupa o analiza a posibilitatilor existente pe piata TV am decis sa ne mutam la OTV. In prezent construim un nou decor ( mai jos o schita ), un decor modern cu multe LED-uri si ecrane. Prima emisiune autoMOBILE din acest an se va difuza in direct duminica 28 februarie intre orele 12:00 si 13:00. Aceasta emisiune va da si startul primului concurs in cadrul caruia de Paste telespectatorii nostri pot castiga un automobil. Pentru prima perioada a acestui an sunt contractate deja mai multe automobile diferite care se vor acorda ca premiu. (sursa: http://www.automobiletv.ro/)

Emisiunea-autoMOBILE-se-muta-la-OTV
Ce spunem noi?

Este un pas înainte şi nu putem decât să salutăm iniţiativa realizatorilor emisiunii. Un platou mai mare, premii mai consistente şi, în general, o emisiune mai elaborată nu pot fi decât în beneficiul publicului. Succes!

Voi ce spuneţi?
Publicat la: 22 Februarie 2010

Comentarii

marius la 22 Februarie 2010
adica nu mai e pe national TV? interesant. se mentine aceeasi idee,cu premii si invitati?

tismanaru doru la 2 Iunie 2011
mult suces an continoare la cat mai multe emisiuni sant un fan forte perseverent al acetei emisiuni va doresc cat mai multe emisiuni fara de sfarsit si viata cat mai lunga doru


Adauga un comentariu
Nume
Email
  (nu va fi facut public)
 
 
 

© 2008 - 2017 demaraj.ro. Toate drepturile rezervate.
Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acord scris.