Acest site foloseşte cookies. Navigând, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe detalii.

   Sandero OrangeCe spun ei?

Dacia Sandero serie limitată Orange: un nou look pentru un campion de vânzări.

Lider în clasamentul vânzărilor din România în categoria sa, modelul Dacia Sandero beneficiază, din această toamnă, de o nouă serie limitată, cu un look modern şi distinctiv şi un pachet de echipamente axat pe conectivitate.

Sandero serie limitată Orange afişează un design atrăgător, accentuat de blocurile optice faţă pe fond negru, de ornamentul negru cu inserţii portocalii de pe stâlpul central şi, nu în ultimul rând, de sticker-ul de decor Orange de pe hayon. Toate aceste elemente de design sunt puse în valoare de cele două nuanţe metalizate disponibile: Noir Nacré şi Gris Platine.

Sandero-Orange
Sandero-Orange
Sandero-Orange
Sandero-Orange


La interior se remarcă tapiţeria specială, de culoare neagră, cu inserţii portocalii, tetierele specifice, covoraşele personalizate şi aspectul „black shiny” al consolei centrale şi al conturului aeratoarelor.

Perfect adaptată pentru cei care preferă ritmul alert al oraşului, Dacia Sandero le oferă acum clienţilor posibilitatea de a fi în permanenţă conectaţi la reţeaua lor de prieteni şi de a asculta muzica preferată datorită unor echipamente inedite. Acestea cuprind un radio CD MP3 cu satelit de comandă pe volan şi priză Jack şi un pachet special alcătuit din:

- telefonul Orange Boston cu touch screen, Wi-Fi, cameră foto de 5 mpx şi aplicaţia GPS Google Maps preinstalată
- cartela SIM Orange PrePay
- cablu audio multifuncţional
- încărcător auto
- suport de telefon pentru parbriz
- card de memorie MicroSD de 2 GB

Sandero-Orange
Sandero-Orange
Sandero-Orange
Sandero-Orange


Disponibilă în varianta de motorizare 1.2 16V 75 CP Euro 5, Dacia Sandero serie limitată Orange este echipată în serie cu aer condiţionat, ABS cu EBV şi asistenţă la frânarea de urgenţă, centuri de siguranţă personalizate şi airbag frontal pentru şofer şi pasager. În plus, este oferită o carcasă specifică pentru cheia de contact.

Sandero-Orange
Sandero-Orange
Sandero-Orange
Sandero-Orange

Sandero serie limitată Orange a fost lansată miercuri, 20 octombrie, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Orange concept store (Calea Victoriei nr. 41, Bucureşti), cu participarea reprezentanţilor Dacia şi Orange România. Comenzile pentru noua serie limitată vor fi preluate în întreaga reţea autorizată Dacia începând de joi, 21 octombrie, la preţul de numai 9200 Euro (cu TVA inclus).

Sandero-Orange
Sandero-Orange
Sandero-Orange
Sandero-Orange


Ce spunem noi?

Mai era oare nevoie de o serie limitată pentru a susţine vânzările Dacia? Nu. Dar e bine că producătorul nostru lansează ediţii speciale. Arată chiar şic. Şi pentru că nu-i rău să fim un pic naţionalişti, e timpul să ne amintim că Dacia a ieşit pe locul 4 în Franţa şi pe 2 în Germania la „satisfacţia clientului”, înaintea multor mărci cu pretenţii mai mari.

Sandero-Orange
Sandero-Orange
Sandero-Orange
Sandero-Orange


Voi ce spuneţi?
Publicat la: 24 Octombrie 2010

Comentarii


Adauga un comentariu
Nume
Email
  (nu va fi facut public)
 
 
 

© 2008 - 2017 demaraj.ro. Toate drepturile rezervate.
Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acord scris.