Ssangyong: întreținere gratuită și buy-back garantat

14 august 2013 de Bogdan Grigorescu

Buy-Back Garantat și 5 ani Întreținere Gratuită

Ce spun ei?

Ssangyong reconstruiește încrederea în marcă cu o ofertă unică pentru piața românească.

Pentru a crește recunoașterea și a populariza marca Ssangyong în România, rețeaua de dealeri autorizați vine în întâmpinarea clienților săi prezentând un pachet de oferte excepționale prin programul ”Cred în Ssangyong”.

Programul are la bază doi piloni și este valabil pentru orice automobil Ssangyong achiziționat în intervalul 01.08.2013-30.09.2013: Întreținere Gratuită timp de 5 ani sau 100.000 km și Buy-back Garantat, timp de 3 luni de la data achiziției automobilului nou.

Scopul declarat al programului ”Cred în Ssangyong” este de a crește încrederea în marca sud-coreeană în rândul potențialilor clienți și de a-i încuraja să aleagă cu inima împăcată unul din noile modele Ssangyong, modele cu un raport preț/calitate excepțional, de încredere, robuste și cu performanțe off-road recunoscute, acum și cu un aspect exterior mult mai atrăgător.

Termenii și condițiile detaliate ale programului ”Cred în SsangYong” pot fi accesate pe pagina oficială a producătorului.

Ce spunem noi?

Piața auto manifestă tendințe îmbucurătoare. De fiecare dată când un producător vine cu astfel de oferte, creează un precedent. Obligă la mai mult. Forțează mâna concurenței. Iar concurența, inevitabil, va trebui să răspundă, dacă nu cu oferte similare, măcar cu unele superioare celor actuale. În altă ordine de idei, propunerea Ssangyong denotă o încredere deosebită în produsele proprii. Dacă fiabilitatea acestora este la nivelul cu care se laudă compania sud-coreeană, atunci, date fiind și prețurile de vânzare, avem imaginea unor best-sellere pe piața din România!

Voi ce spuneți?