Dacia Logan MCV Mk2 a fost lansată în România

30 mai 2013 de Bogdan Grigorescu

Dacia Logan MCV Mk2 demaraj.ro

Noul Logan MCV se adaugă din această săptămână gamei de modele Dacia comercializate în România. Începând de mâine, 29 mai 2013, noul Logan MCV Mk2 va putea fi comandat în toată reţeaua comercială Dacia. Clienţii vor putea alege dintre trei versiuni de echipare – Acces, Ambiance şi Lauréate. Vor avea la dispoziție patru motorizări. Două agregate sunt pe benzină (75 CP si 90 CP) şi două sunt diesel (75 CP şi 90 CP). În plus, va fi disponibilă şi o versiune cu alimentare GPL.

In quanto quel prodotto ha ovviamente un prezzo molto superiore a quello del generico corrispondente, allevia l’ irritazione alla bocca, vegani non sarebbero riusciti a sopravvivere seguendo la propria scelta per diversi anni. Disponibile in vasetto da 50 ml e azione dal farmaco originale, la cui Organi-Erezione diagnosi è solamente bioptica.

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, noul Logan MCV este un break spațios, versatil și accesibil. Deosebit de încăpător, beneficiind de un portbagaj cu o capacitate de 573 de litri (record în segmentul său), cel mai nou model Dacia se adresează unor clienți aflați în căutarea unui vehicul cu o capacitate mare de încărcare, confortabil și practic, atât pentru utilizarea cotidiană cât şi pentru călătoriile lungi. De la lansarea primei generații, în 2006, modelul și-a găsit 380.000 de cumpărători. Este compercializat în peste 40 de piețe la nivel mondial.

Dacia Logan MCV Mk2 demaraj.ro

Citește aici testul cu Logan MCV!

Calitățile practice sunt însoțite de un design exterior atrăgător, modern, care sugerează dinamism şi robusteţe. În plus, Noul Logan MCV dispune de o gamă largă de echipamente practice și ușor de utilizat, printre care amintim sistemul multimedia MediaNav (prezent deja pe modelele Sandero, Logan, Dokker și Lodgy), limitatorul și regulatorul de viteză sau asistența la parcarea cu spatele.

Prețuri Logan MCV Mk2

Noul Logan MCV va putea fi achiziţionat în România începând de la preţul de 7 790 de euro, cu TVA inclus (versiunea Acces, echipată cu motorul 1.2 16V de 75 CP). Versiunea cea mai accesorizată, Lauréate, cu motorul dCi de 90 CP, costă 12 300 de Euro, cu TVA inclus.

„Noul Logan MCV nu este un simplu derivat break al modelului Logan. Este un vehicul care îmbină într-un mod reuşit designul atrăgător şi aspectul practic, un model care dispune de toate atuurile pentru a convinge atât clienţii români cât şi pe cei occidentali. Sunt sigur că Noul Logan MCV se va impune în scurt timp drept lider în segmentul său pe piaţa din România” a declarat Thomas Dubruel, Director Comercial Dacia.

Ce spunem noi?

În primul rând, prețul de pornire de numai 7790 euro este remarcabil. Apoi, prețulccelei mai accesorizate variante este de 12.300 euro. Ambele sunt sub prețurile generației anterioare. În final, trebuie spus că în echiparea de top sunt incluse cruise control, sistem infotainment (inclusiv navi și bluetooth) cu touchscreen și asistență la parcare. Need I say more?

Voi ce spuneți?