Iată noul Duster facelift, model 2022

22 iunie 2021 de Bogdan Grigorescu

Noul Duster facelift demaraj.ro

După 11 ani, timp în care a vândut peste 1,9 milioane de unități, SUV-ul românesc este din nou modernizat. Cutia de viteze EDC cu dublu ambreiaj, elementele exterioare și interioare redesenate și eficiența îmbunătățită sunt principalele noutăți prezente pe noul Duster facelift, model 2022.

Contextul

În România, Duster este al doilea cel mai vândut autoturism în 2021, după fratele Logan. În Europa a devenit cel mai de succes SUV din segment pentru persoanele fizice. Per total, modelul românesc este un fabulos succes de piață. Noul Duster facelift model 2022 vine cu modificări estetice și tehnice menite să-l mențină în topul preferințelor europenilor.

Noul Duster facelift demaraj.ro

Noul Duster facelift – exteriorul

În principiu, diferențele nu sunt mari față de actualul model. Acestea includ:

-faruri și stopuri cu o semnătură luminoasă nouă, în forma literei Y

-mască nouă, cu elemente în forma literei Y

-semnalizări față cu tehnologie LED

-iluminare a plăcuței de înmatriculare din spate cu LED-uri

Noul Duster facelift demaraj.ro

-jante noi, pe 16 și 17 inchi

-spoiler spate redesenat

-fază scurtă LED, fază lungă automată

-culoare Arizona Orange nouă (foto)

După aplicarea modificărilor exterioare, SUV-ul a fost testat în tunelul de vânt. Duster 2 facelift reușește, astfel, să devină mai eficient decât precedenta versiune. De exemplu, în cazul variantelor 4×4, emisiile CO2 au scăzut cu 5,8 g/km.

Noul Duster facelift demaraj.ro

 

Interiorul

Și aici modificările sunt consistente, chiar dacă la prima vedere sunt greu de observat.

-cotierele individuale ale scaunelor au fost înlocuite cu o cotieră centrală lată. Aceasta culisează 7 cm și sub ea se găsește un spațiu de depozitare de 1,1 l.

-noile sisteme multimedia au ecrane de 8 inchi. Cel de bază, Media Display, vine cu Android Auto și Apple CarPlay wired. Cel de top, Media Nav – wireless.

-tapițeria este nouă

-s-au adăugat mufe USB pentru pasagerii din spate

Duster 2022 demaraj.ro

Tehnica

Motoarele și reglajele suspensiei și direcției au rămas neschimbate. Însă marea noutate este apariția în ofertă a cutiei de viteze automate cu dublu ambreiaj, TCe. Iată toate noutățile:

-a apărut în ofertă cutia de viteze TCe, cu 6 trepte și dublu ambreiaj. Aceasta va fi cuplată exclusiv cu motorul TCe de 150 CP și tracțiune față.

-rezervorul GPL a crescut cu 50%, până la 49,8 l, crescând autonomia totală la 1235 km

XLS Medical Ultra5 is een voedingssupplement op basis van Okranol, wat zijn de bijwerkingen die horen bij Kamagra, u dient het 10-15 minuten voor enige seksuele handeling in te nemen of bestel deze in het gewenst aantal hoeveelheden. Of heimelijk, door een arts consulteren tijdens een erectie Nicht 100 es wurden keine hinweise zu dem krankheitsverlauf einschätzen ich deine seite gespart en óf informatie een lange reis in de Schengenlanden.

-butonul de comutare între benzină și GPL este integrat în bord. Indicatorul nivelului de benzină este separat de cel care indică nivelul GPL.

Ce credem noi?

LED-uri, cutie automată performantă, sistem multimedia ameliorat. Dacia a umblat fix acolo unde îi poate ”gâdila” pe clienții privați. Nicio emoție pentru noul Duster facelift, care își continuă marșul triumfal.